The Secrets Marquis Los Cabos – Mexiko

Resan från en exotisk plats till nästa fortsätter. Den röda tråden genom majoriteten av dessa inlägg jag skrivet är sol och värme, då detta ligger mig varmt om hjärtat. Visst kan jag också uppskatta en dag i backen, ståendes på skidor eller en snowboard, eller en dag ute med vänner, körandes en snöskoter, stanna för… Läs mer »

One & Only Reethi Rah – Maldiverna

Som ni förstått vid det här laget så är det sol, värme och vackra stränder som tilltalar mig mest, efter alla de resmål jag skrivit om. Majoriteten av dessa har ju handlat om just detta, bortsett från ett fåtal som har tagit oss till några storstäder runt om i världen. Näst ut på resplanen väntar… Läs mer »

Ut i rymden och till Mars

Att resa är en av mina större passioner och jag försöker i den mån det går att resa så mycket det bara går. Nu är jag inte ekonomiskt oberoende, vilket hade gjort saker och ting betydligt lättare när det gäller resmål men det hindrar mig inte från att leva som en kung, när jag väl… Läs mer »

Bali och St Regis Resort

Det blev lite ändrade planer mitt under skrivandet av denna blogg. Istället för att bara lista objekt efter objekt av tilltänkta resmål som jag kommer att besöka förr eller senare under min livstid, troligtvis när jag beger mig ut på min 1 års långa jorden-runt resa, helt på egen hand, i min egen takt utan… Läs mer »

Valet av resmål – Avgörande faktorer del 2

I den första delen av två gick jag in på hur jag baserar mina val av resmål eller närmare bestämt val av hotell i det land jag vill besöka. Det finns många faktorer som måste uppfyllas och jag ska inte sticka under stolen med att jag kan vara väldigt kräsen i vissa anseenden samtidigt som… Läs mer »

Atlantis Resort – Bahamas

Dessvärre är vintern inte över då vi bara befinner oss i början av februari. Det kommer att dröja än ett par månader innan den efterlängtade sommarvärmen dyker upp och till dess måste vi stå ut med regn, snö, slask och kyla. Majoriteten av alla svenskar där ute skulle säkerligen, om de bara kunde, lämna detta… Läs mer »