Så förbereder du dig inför vandringsresan

Har du bestämt dig för att kasta dig ut på ett spännande äventyr och gå en vandring? Det behöver inte vara en svår vandring utan idag finns en mängd trevliga ställen att vandra på också för nybörjaren. Till och börja med är det viktigt att ta reda på mer om själva vandringen. Var sträcker sig… Läs mer »

Resa till Belgrad, Serbien

Många tänker nog på kriget i Jugoslavien när Belgrad kommer på tal. Men faktum är att det är numera en populär och fin semesterstad i Europa som många väljer att åka till. Detta är kanske inte konstigt då det finns gott om kultur, shopping och ett bra nattliv där. Det är en av de äldsta… Läs mer »

En Resa till Tokyo

Tokyo är en livfull storstad som är hem till över nio miljoner människor. Trots sin folktäthet är staden välorganiserad, renlig och säker. Den är även full av unika upplevelser och japansk kultur.

Resa till Karibien

Att resa till Karibien är en upplevelse utöver det vanliga. Vare sig man tar en kryssning dit eller stannar i land är det en fin semesterupplevelse. Här finns värme och sol i stora portioner och miljöerna är exotiska och en klar kontrast till ett kallt och snöigt Sverige. Öarna mellan Latinamerika och Florida bjuder på… Läs mer »

Res till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är en republik som ligger belägen i Västindien eller Karibien som Västindien också kallas. 2/3 av Dominikanska republiken är ön Hispaniola och 1/3 tillhör Haiti. Språket som talas i republiken är spanska.

Förberedelser inför drömresan

Många av oss har en drömresa som vi så gärna skulle vilja åka på men av en eller annan anledning så har det aldrig blivit av. Det kan ha varit för dyrt, sen kan tillskott till familjen kommit i vägen eller andra orsaker som förhindrat dig att åka. Men är det nu så dags att… Läs mer »