En Resa till Tokyo

Tokyo är en livfull storstad som är hem till över nio miljoner människor. Trots sin folktäthet är staden välorganiserad, renlig och säker. Den är även full av unika upplevelser och japansk kultur.

Resa till Karibien

Att resa till Karibien är en upplevelse utöver det vanliga. Vare sig man tar en kryssning dit eller stannar i land är det en fin semesterupplevelse. Här finns värme och sol i stora portioner och miljöerna är exotiska och en klar kontrast till ett kallt och snöigt Sverige. Öarna mellan Latinamerika och Florida bjuder på… Läs mer »

Res till Dominikanska republiken

Dominikanska republiken är en republik som ligger belägen i Västindien eller Karibien som Västindien också kallas. 2/3 av Dominikanska republiken är ön Hispaniola och 1/3 tillhör Haiti. Språket som talas i republiken är spanska.

Förberedelser inför drömresan

Många av oss har en drömresa som vi så gärna skulle vilja åka på men av en eller annan anledning så har det aldrig blivit av. Det kan ha varit för dyrt, sen kan tillskott till familjen kommit i vägen eller andra orsaker som förhindrat dig att åka. Men är det nu så dags att… Läs mer »

Hua-Hin – Thailand

Jag tänkte fortsätta med temat Thailand efter att i förra delen skrivit om ett av landets kanske mest exklusiva hotell men denna gång istället för att fokusera på ett specifikt hotell, ta en närmare titt på ett område ditt många svenskar beger sig årligen, närmare bestämt Hua-Hin dit framför allt många svenskar väljer att bosätta… Läs mer »

Trisara – Thailand

Thailand har länge varit ett av mina absoluta favoritresmål, inte bara för klimatet utan också på grund av kulturen samt de oändliga möjligheter som finns där när det gäller aktiviteter man skulle vilja ta sig an. Är det bara en semester man är ute efter med lyx och flärd, där pengar inte är något större… Läs mer »